steve_cotterill6Steve Cotterill og Pompey har bestemt seg for å ikke ha reservelag kommende sesong - men klubben avviser at det er økonomiske årsaker bak avgjørelsen.

 

I stedet for å tilby de som er utenfor førstelaget reservelagsfotball, vil Steve Cotterill i større grad låne ut spillere til andre klubber i lavere divisjoner. Pompey-manageren mener det er mer verdifullt for spillerne enn å spille reservelagskamper. Ved behov vil han også sørge for å spille treningskamper i løpet av sesongen - dette om han ønsker å se nærmere på enkelte spillere og ved behov for mer kamptrening for spillere.

Cotterill og Lampitts beslutning
Det er Steve Cotterill og David Lampitt (bildet over, Lampitt til venstre) som sammen har kommet fram til denne beslutningen.

Pompey skulle egentlig spilt i Totesport.com Combination League central division denne sesongen. Da hadde det blitt kamper mot lag som Crawley, Aldershot, Leyton Orient, Brentford, Brighton, Palace og Gillingham. Det er stor forskjell fra å møte reservelagene til klubber som Arsenal, Chelsea og West Ham - slik det var forrige sesong. Men nå har altså Pompey trukket sitt lag.

Flere andre klubber gjør det samme
Pompey er ikke den eneste klubben som har bestemt seg for å ikke stille reservelag kommende sesong. Reading og QPR har gjort det samme - det har også Premier League-laget Stoke City.

Tottenham gjorde også det samme forrige sesong. Totalt lånte Spurs ut over 20 spillere til forskjellige klubber forrige sesong - deriblant Jamie O'Hara til Pompey. Pompey har også lånt ut en del spillere til lavere divisjoner de siste sesongene. Matt Ritchie, Marlon Pack og Marc Wilson har alle hatt gode låneopphold.

Dermed blir det altså ingen reservelagskamper på Havant & Waterloovilles West Leigh Park kommende sesong - slik Pompey hadde avtalt med klubben.

nadir_ciftci1
Nadir Ciftci er en av ungguttene Steve Cotterill ønsker å låne ut kommende sesong.